Sunday, September 11, 2011

hassua!

Tänään oli aluks tosi tylsä päivä, sit menin kaheksan jälkeen (illalla!) lenkille Nanukin kaa,tuun sielä vähän ennen yheksää, ja huomaan meijän pihassa kaks pyörää. Eka aattelen et joku on tullu ttyyliin mun isoveljen luo kylään, meen sisälle ja tajuun et Jenna ja Eerika on tullu meille!:)) jeiij!
siel ne istuu mun huonees ja mentii sit eerikalle hyppii,niillä on maailman ihanin tramppa!! paljo ihanempi ku meillä :-D meillä on niin kova se :( juteltii vaikka mistä, wtc-iskuista, lentokoneista,rasismista ja nukkumaanmenosta jne jne jne !:-D hahha oli kivaa,pitää ottaa uusiks ehottomasti!!<3 :)

Sitten, Minna kyseli tosta Hölmö Hullu Rakkaudesta lisää tietoo,eli kirjotan nyt tähän samaan postaukseen,että tarkemmin ottaen siinä on mies Cal (n. 40v) joka eroaa pitkän suhteen jälkeen,alkaa käymään baarissa ja tapaa sielä sellasen kunnon playerin Jacobin (n. 25-30v?) ja kysyy tältä ohjeita
iskeä nainen. Siinä sitte tapahtuu sellanen niin hyvä käänne yhdessä kohtaa,ettei sitä vaan voi arvata etukäteen :-D ! suosittelen kaikkii mennä kattoon sen, sitä parempaa leffaa ei kyllä ole.!

Anteeks kuvaton postaus!!

No comments:

Post a Comment