Monday, August 08, 2011

GG

Eilen olin Jurvassa tuttujen luona kattelemassa niiden "ravitallia", hevosia ja niiden paria varsaa:) oli kyllä ihania! Sinne ajaminen oli vain vähä kauheeta, porintiellä oli ainakin 3-4 eläintenraatoa!:(
supikoira,siili,kettu jne. Nähtiin kyllä kettu joka juoksi sillalla. se oli aivan sairaan söpö! mutta raukkka ihan hädissään sielä autotien reunassa. kai se pääsi pois. tai sitte ei.

Tänään klo 12 tallilla lähettiin maastoilemaan Empulla, Tahdilla ja Kallella. Näytettiin tiialle reittejä sielä ja pariin otteesee vaihettiin tien puoltakin kun kaikkia ihme esteitä pistetty ettei saa mennä.
siellä sitte vähä satoki ja tuuli, hevose vähä villeinä, mutta pärjäsimme :-D katoin äsken leffan Tyttösi sun ja mun,  kävin Siwassa ja nyt Gossip Gir! 

anteeks,en jaksanut lisää omia kuvia koneelle:( oon laiska.
ja ainiin, muokkasin noita tekstejä taas :)

2 comments:

  1. Ei se blogger tila takasi tuu :D Koita rekisteröidä itelles (http://www.flickr.com/) flickr:iin tunnus ja opetella lataamaan sitä kautta kuvat tänne. Tai sit vaihtoehtosesti käyttämään (http://tinypic.com/) tinypic:iä, se on kyl varmaa helpompi vaihtoehto :D Jos et jotai ymmärrä ni tuu vaa kysyy mult ku tiiän kui noita kumpaaki käytetää :)

    ReplyDelete